15 Haziran 2012 Cuma

Ağrı evden eve nakliyat


Ağrı il içi yada dışı evden eve taşıma işlerinizi yapmaktayız. Ağrı evden eve nakliyat Firmamız sadece evden eve nakliyat ve depolama hizmeti vermemekte bunlara ek olarak Ofis taşımacılığında da siz müsterilerimize kolaylık sağlamaktadır.

uçar evden eve nakliyat 20 yıllık tecrübeye dayanarak her gün gelişen teknoloji ürünlerinden faydalanıp siz değerli müşterilerimize sunarak memnuniyetinizi kazanmak bizim için en belirgin amaçlarımızdan biridir.

uçar evden eve nakliyat yıllar önce insanlara yük olan hatta şimdi bile kabus gibi görünmekten çıkaran ev taşımacılığı, insanlara önce güven sonra kalite sunmaktadır. uçar evden eve nakliye her sektörde olduğu gibi evden eve nakliyatta da siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmış ve ayrıca kaliteyi ön planda tutup en iyi derecede taşımayı başarıya doğru devam etmektedir.
Uçar Nakliyat tecrübeli ve eğitimli personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü yaratığı memnuniyeti ile örnek bir kurum olmaktır.

Taşıma Sistemi

# Ofis Taşıma işlemi yapılmadan eşya tespiti yapılarak eşyaların detayı net olarak saptanır (ekspertiz). Bu hizmetimiz ücretsiz yapılır.
# Ekspertiz raporu doğrultusunda bir taşınma programı yapılır. Yapılan ofis taşıma programı çerçevesinde;
# Tüm masalar, dolaplar ve yeni taşınacak ofisteki yerleri numaralandılır. Yükleme işleri bu numaralandırma doğrultusunda yapılır bu şekilde yeni ofisteki yerleştirme karmaşası önlenmiş olur.
# Tüm Dosya ve klasörler paketlenir.
# Mobilyaların taşınma esnasında zarar görmemesi için hava baloncuklu naylonlarla ambalajlanması ve köşelerine koruyucular yerleştirilmesi işlemleri yapılır.
# Büro eşyalarınız yeni ofisinizde departman ve kod numarasına göre sizin istediğiniz şekilde elemanlarımız tarafından yerleştirilir.
# Bilgisayar ve elektronik eşyalar ayrı ayrı paketlenir.
# Monte ve de'monte gerektiren mobilyalarınız marongozlarımız tarafından yapılır.

— Evden eve nakliyat —
— Uluslararası lojistik —
— Eşya depolama —
— Paketleme —
— Ambalajlı —
— Gümrükleme —
— Asansörlü nakliyat —

Tel: (0 532) 385 65 26

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder