3 Haziran 2012 Pazar

Evden Eve Nakliyatta Bilinmesi Gerekenler

Evden Eve Nakliyat Yapılırken Bilinmesi Gerekenler.

* Evinizi Taşıtmadan Önce En Kaliteli Evden Eve Nakliyat Firmasını Sitemizde Kayıtlı olan firmalardan seçebilirsiniz.

* Evinizdeki eşyanın tespitini yaptıktan sonra ablajlama konusunda profesyonel destek alınız.

* Paketleme İşleminde Evden Eve Nakliyat Firmasından Destek Alınız.

* Sizin ve eşyalarınız için en güvenli yol güzergahını nakliyat firmalarımız seçecektir.

Güvenli Bir Nakliyat İşlemi için Sitemizde Bulunan Firmalara Referans Oluyoruz. Evden Eve Nakliyat İşleminizi Bize Sormadan Yapmayınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Evden Eve Nakliyat konusunda bizler bu bölümde bizlere en çok sorulan soruları vede cevaplarını sizlerle paylaşarak nakliyat ile ilgili birtakım ön bilgi edinmeyi sağlamaktayız.

1-Nakliyat Sigortası Yapılması zorunlumudur? Nakliyat sigortalarının yaptırılması için yasal bir zorunluluk yoktur. Şehir içi eşya veya malzeme nakliyesi esnasında degerli mazeme veya eşyalar haricinde sigorta yapılması olayı pek görülmemektedir(antika, veya elektronik cihazlar gb.).Fakat şehirler arası nakliyatda nakliyat sigortası yapılmalıdır.

2-Depolama Sigortası Yapılması zorunlumudur?

Evet kesinlikle depolama sigortası yapılması zorunludur. Çünkü eşyalarınızın uzun bi süre depolarda kalacağını hesaba katacak olursak her türlü tedbir için sigortasının yapılması gereklidir

3-Evden eve nakliyat firmaları arasında büyük fiyat farkları var ?bu normal mi ?Nedenleri nelerdir ?

Her sektörde olduğu gibi evden eve nakliyat şirketleri arasında da büyük fiyat farklılıkları olabiliyor ama kesinlikle ucuz firmaları tercih etmeyiniz. Çünkü masrafların altında fiyat veriyorlar ve taşıma günü ikinci kez sizinle pazarlık yaparak anlaşmanın dışında ekstra bir fark alıyorlar. Kdv’si var, katınız yüksek, araba yanaşmadı, eşyanız çok… vs gibi mazeret uyduruyorlar. Diğer bir faktörde vasıfsız eleman çalıştırmaktadırlar.

4-Neden bu kadar fiyat değişikliği var?

Örn: Adıyaman’daki nakliyat firmaları Kayseri’deki nakliyat firmalarından daha ucuz küçük şehirlerde ki firmalarda Adıyaman’daki firmalardan daha ucuz olabiliyor. Bir de şuna dikkat edilmelidir ki her pahalı taşıyan nakliyat şirketi kaliteli evden eve nakliyat firması olduğu anlamına gelmez. Önemli olan taşıyıcı şirketin hangi standartlarda taşıma yaptığıdır. Genellikle her firma kaliteli olduğunu iddia eder. Unutmayalım ki her şey ayrıntılarda gizlidir Birde firmanın yaptıgı ambalajlama malzemeleri çok önemlidir.

5-Evden eve nakliyat kaç kişiyle yapılan bir iştir?

Evden Eve nakliyat araç kapasitesine göre 4,5,veya 6 kişi ile yapılır..

6-Evden eve nakliyat firmasıyla anlaştım peki ben bişey topluyacakmıyım ?

Evden Eve nakliyat firmasıyla anlaşma koşullarınıza bağlıdır.Ekonomik çalkantılar içerisinde olan ülkemizde maddiyatını düşünen müşterimizin istediği tarzda da taşıma yapabiliyoruz.Fakat tam teşekkürlü anlaştıysanız sadece özel eşyalarınızı toplamanız iyi olur.

7-Profosyenel taşınma için nakliyat firmasına nasıl yardımcı olabilirim?

a-)Nakliyat firması gelmeden önce nakliyat kamyonu için park alanı bulmaktır bu şekilde sabah erken gelen kamyona yer aramakla zaman kaybetmezsiniz.

b-)Yeni evin anahtarlarını eşyaların içinde gitmemesi için taşımadan önce ayırtmalısınız. Ufak tefek eşyaları kendiniz toparlarsanız zaman kazanırsınız.

8-Yağmurlu yada karlı havalarda taşınmamızda sorun var mıdır? Bu havalarda nasıl hareket etmeliyiz?

Yağmurlu havalarda kaliteli bir evden eve firması ile taşınıyorsanız sorun olmaz. Yağmur yağarken ambalaj ve demonte yaparlar. Yağmur dindiğinde ise eşya taşırlar. Koltuk, kanepe, yatak gibi eşyalar naylon poşetlerle komple ambalajlanır. Yada burada yazdıklarımızı taşıyıcı firmadan talep ediniz. Karlı ve buzlu havalarda kapınızın önünü tuzlayınız. Bir paket tuz işinizi görecektir. Aksi takdirde işçilerin ayakları kayabilir. Ayrıca sırtında birde yük olduğu hesaba katılmalıdır. Mutlaka karlı günlerde nakliyeci firmasına yardımcı olmalısınız ve kapı önünü tuzlamalısınız.

9- Evimin nakliyesi ne kadar zamanda biter?

(Şehir içi nakliye işlemlerinde standart 2+1 ve 3+1 daireler için nakliye işolemi bir günde tam olarak bitmektedir.Fakat daha uzun mesafeli yerlerde, şehir değişikliklerinde ve villa gibi büyük mekallerin taşınmasında bu işlem mesafe ve eşya durumuna göre uzamaktadır.)

10-Nakliyat için önceden rezervasyon yaptırmalımıyım?

Kesinlike evet.Taşınmadan en az 24 saat önce arayıp nakliyat kosulları hakkında pazarlıgınızı yaparak taşınma gününe rezervasyon yaptırmalısınız.

11-Nakliyat sırasında ambalajlama malzemeleriniz nelerdir?

Evden Eve Nakliyat esnasında bizler battaniye, fıçı, strec , bantlama, kolileme gibi nakliyat ambalajlaması yapmaktayız.Ambalajlama seklını iletişim esnasında mutlaka gündeme getiriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder